Opinies, Achtergronden, Succes Verhalen en Andere Projecten.

INDEX:

Opinies
Slingers voor iedereen!
Creatief?
Tijdloos = zinloos
Crisis?

Achtergronden
Een blazoen...
Geen verzamelaar
Met figuurzaag en houtlijm
Levende geschiedenis

Succes verhalen
Guatemala
Congo

Andere Projecten
Legio Secunda Augusta
Socci et Hostes
Coronel de la Cochinilla


GEEN VERZAMELAAR...
Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde in Ankeveen, ging ik 's zomers regelmatig zwemmen in een meertje zon drie weilanden verderop van ons huis. Na een drukke schooldag was het heerlijk om daar (vaak alleen) even lekker wat in het water rond te drijven en half op het kleine zandstrandje, half in het water wat dingen te overdenken.
En van de dingen die ik me toen realiseerde was, dat ik wel iets van een nijlpaard had, daar zo half in het water.

Dit beeld is van toen af altijd bij me gebleven en heeft zich in de loop van mijn leven verder ontwikkeld en me mede geleerd wie ik ben.


Echter naast deze aardse Folkert is er ook n, die graag wat verder vliegt dan anderen. Zowel letterlijk als figuurlijk kijk ik graag wat er achter de horizon ligt. Na vele jaren blijk ik zelfs vaak het antwoord van te voren al te kunnen weten. Dat op zich is al winst die je alleen met de jaren kunt verkrijgen en die waardevol kan zijn.

Verder is het altijd leuk om ergens een afbeelding, een beeld, of iets anders met een nijlpaard te zien en soms koop ik er iets van als ik het leuk of mooi genoeg vind. Maar om nu te zeggen dat ik een verwoed verzamelaar ben? Nou nee, dat nu ook weer niet echt.Home

Home


Succes verhalen

Guatemala

Congo

Andere projecten

Legio Secunda Augusta

Socci et Hostes

Coronel de la Cochinilla