Opinies, Achtergronden, Succes Verhalen en Andere Projecten.

INDEX:

Opinies
Slingers voor iedereen!
Creatief?
Tijdloos = zinloos
Crisis?

Achtergronden
Een blazoen...
Geen verzamelaar
Met figuurzaag en houtlijm
Levende geschiedenis

Succes verhalen
Guatemala
Congo

Andere Projecten
Legio Secunda Augusta
Socci et Hostes
Coronel de la Cochinilla


CRISIS?
Ik zou niet willen ontkennen dat er iets van een economische crisis gaande is. Als ik mensen vertel wat ik doe en wat ik wil gaan doen, namelijk werken voor en in NGOís en andere culturele, maatschappelijke en historisch georiŽnteerde ondernemingen, dan wordt er al snel gezegd dat dit "wel moeilijk zal worden vandaag de dag met al die bezuinigingen".
Maar juist nu zijn er mensen zoals ik nodig die op creatieve wijze nieuwe projecten kunnen initiŽren en begeleiden. Juist nu er in Den haag kranen worden dicht gedraaid, moeten we meer dan voorheen op zoek gaan naar andere vaatjes waar we uit kunnen tappen.


De overheid legt nu meer de verantwoording bij particulieren en in het zakenleven. En daar moeten wij het nu nog meer gaan zoeken: mensen en ondernemingen moeten wij gaan aanspreken en inspireren om deze verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk te gaan nemen.

We moeten ze vertellen wat we doen en vooral waarom we het doen, op een manier die inzichtelijk en begrijpelijk is en die aansluit bij de belevingswereld van grote groepen mensen.

En inderdaad: dat is een uitdaging, maar wel ťťn die ik samen met u graag aanneem!

Home

Home


Succes verhalen

Guatemala

Congo

Andere projecten

Legio Secunda Augusta

Socci et Hostes

Coronel de la Cochinilla